13 Ocak 2015 Salı

Beauty Coffee Türk Kahveli Vücut Peelingi


Beauty Coffee vücut peelingi yurt dışında bir fenomen olan kahveli vücut peelinginden esinlenerek yapılmış, Türk kahvesi çekirdekleri ve %100 saf soğuk preslenmiş yağlar kullanılmıştır. Tamamen doğal içeriklidir ve herhangi bir kimyasal katkı maddesi kullanılmamıştır.

Çatlak, selülit ve yara izi tedavisinde kullanılabildiği gibi cildinizi nemlendirmek ve yumuşatmak için de çok etkilidir. Uzun süre önce oluşmuş çatlakların ve yara izlerinin görünümünlerini dahi düzenli kullanımda hafifletir, yeni oluşanları ise büyük ölçüde yok eder.



Ambalaj:
Beauty Coffee vücut scrubı 150 gr'lık ağız kısmı kilitli kağıt bir ambalaj ile gelmektedir. Ürünü açılıp kapanabilen bu ambalaj içinde ya da kapaklı bir saklama kabına alarak kullanım ömrü boyunca kullanabilirsiniz.

Kullanım:
Duşta vücudunuzu ıslatın. Elinize bir miktar scrub alıp dairesel hareketlerle masaj yaparak tüm  vücudunuza uygulayın. Problemli bölgelere odaklanarak uygulama yapmanız önerilir. 10 dakika kadar kurumasını bekledikten sonra durulayın. Cildinizdeki ipeksi yumuşaklığı ve parlaklığı hissedin!

İstediğiniz sıklıkla kullanabilirsiniz, en iyi sonucu almak için haftada en az 2 kez kullanılması tavsiye edilir.

Faydalar:

Bu scrub düzenli kullanımda vücuttaki yara izlerinin ve çatlakların görünümleri ciddi ölçüde azaltır. Selülit görünümünü azaltmada etkilidir. Ayrıca her kullanımda cildi yumuşatır, nemlendirir ve cilt tonunu düzenler.


İçerik:
Türk kahvesi, soğuk preslenmiş saf Hindistan cevizi yağı, esmer şeker, deniz tuzu, vitaminler ve diğer saf yağlar.

Uyarılar:
  • Ürünü gözlerinizden uzak tutunuz, eğer göze temas ederse soğuk suyla gözlerinizi yıkayınız. 
  • İrritasyona neden olursa kullanmayı bırakıp, doktora görününüz.
  • İçeriğinde bulunan saf hindistan cevizi yağı 23 derecenin altında katı, üzerinde sıvı halde bulunduğundan soğuk havalarda ürün katılaşabilir. Katı haldeki üründen bir miktar alıp ocak ya da mikrodalgada ısıtarak ya da ürünün buharlı banyoda tutmak suretiyle sıvı hale getirerek kullanabilirsiniz.
  • Bitkisel yağlara alerjisi bulunanlar ve hamileler tarafından kullanılması önerilmemektedir.
  • Ürünün yüz bölgesinde kullanmaması önerilir, bu ürün vücut için geliştirilmiştir. 
  • Ürün tamamen doğal içerikten oluştuğundan 3 ay içinde tüketilmesi önerilmektedir.


Ürün fiyatı 70 TL'dir. Blogun sağ tarafında bulunan mail adresine (beautycoffee@yandex.com) mail atarak, ya da yine yan tarafta bulunan instagram hesabı üzerinden bizlere ulaşarak sipariş verebilir ve sorularınızı iletebilirsiniz.

Ürün tanıtımı nedeniyle kargo ücreti alınmamaktadır, ürün gönderimi ücretsizdir.

Ücreti PayPal ve eft ile ödeyebilirsiniz. Ödeme bilgierini almak için lütfen mail atınız.

Ödemeniz alındıktan sonra 2 iş günü içerisinde ürününüz kargolanacak ve kargo takip numarası sizinle paylaşılacaktır.

Sevgiler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder